Racing Rescue & Medical Team

Racing Rescue & Medical Team on vuonna 2010 perustettu ryhmä, jota hallinoi Racing Rescue Finland Oy. Ryhmä on koottu moottoriurheilusta kiinnostuneista hoito- ja pelastusalan ammattilaisista, kuten lääkäreistä, sairaanhoitajista, ensihoitajista, pelastajista ja palokuntalaisista. Henkilöstömme työskentelee päätyökseen mm. pelastuslaitoksissa ja ensiapupoliklinikoilla. Racing Rescue Finland Oy:llä on Valviran myöntämä toimilupa Suomessa.

Meidät löytää myös...

www.facebook.com/RRMteam.fi

 

Yhteistyö Hämeenlinnalaisen yrityksen, Local Crew, kanssa on laajentanut toimintaamme.  Kuitenkin haluamme tarjota edelleen palveluitamme ihan minkälaiseen tapahtumaan tahansa. Suureen,pieneen, autourheiluun, liikuntaan, yleisötapahtumaan tai ihan mihin vaan. Haluamme tarjota asiakkaillemme edelleen parhainta palvelua ammattilaistemme toimesta. Niin järjestyksen valvonnassa,ensiavussa,ensihoidossa,pelastuksessa kuin ensihoitolääkäripalveluissakin.

Ole rohkeasti yhteydessä meihin. Räätälöimme mielellämme sopivan paketin tapahtumaasi.

Kannataa myös katsoa meidän referenssilista.

 

 


 

TULE MUKAAN TOIMINTAAN?

Haemme joukkoomme motivoituneita  pelastajia, lääkäreitä, hoito- ja perustason sairaankuljettajia sekä palokuntalaisia. Lisätietoja Pasilta pasi@pr-jet.fi