järjestämme ensihoito-, sammutus-, pelastus- ja lääkäripalveluita kaikenlaisiin tapahtumiin.

Vaikka koulutuksemme keskittyy pääasiassa moottoriurheiluun, järjestämme ensihoito-, sammutus-, pelastus- ja lääkäripalveluita kaikenlaisiin tapahtumiin.

Koulutuksissamme otamme huomioon myös yleisön tarpeet, joten kaikki koulutus ei aina käsittele traumapotilaan pelastamista / ensihoitoa. Koulutusaiheena voi yhtä hyvin olla myös allergisen reaktion saaneen katsojan ensihoito.
Kauttamme on mahdollista saada mm. moottoriurheilun päätoimitsijalisenssin omaavaa turvallisuushenkilöstöä päätöimitsijatehtäviin (sivusto Safety Team) kuten myös ensiapu- ja alkusammutuskoulutusta.
Kouluttajina toimivat ovat oman alansa ammattilaisia ja koulutus voidaan tehdä hyvin asiakaslähtöisesti.


Vaikkakin henkilöstömme työskentelee näiden asioiden parissa päätyökseen, olemme ottanneet toimintatavaksemme osaamisen parantamisen jatkuvana prosessina. Koulutuksemme ovat tähän mennessä käsitelleet mm. kilpa-autojen ja niiden turvavarusteiden "anatomiaa", lajikohtaisia tyyppivammoja ja lajisääntöjä. Perehdymme ennen tapahtumaa sen erityispiiteisiin. Tapahtuman aikana pyrimme tutustumaan kilpailukalustoon (autot, moottoripyörät, hevoset jne.) yhteistyössä tiimien ja kuljettajien kanssa. Näin pystymme vastaamaan parhaalla mahdollisella tavalla onnettomuustilanteen haasteisiin.


Ajoneuvokalustomme käsittää neljä hoitotason sairaankuljetusyksikköä, kevyen pelastusyksikön, Polaris Ranger mönkijän sekä turva- / lääkäriauton.
Toimimme myös kiinteässä yhteistyössä muiden palvelutuottajien kanssa, joten kautamme voidaan hoitaa suuremmatkin yleisötapahtumat sekä useat päällekkäiset tapahtumat.