Irroitusryhmä

Osa joukostamme kävi Saksassa DMSB Academyn (Deutsche Motor Sport Bund) järjestämän kurssin FIA certification for Extrication teams. Kurssi pidettiin Oscherslebenin- ja Nürburgringin radoilla. Ryhmä on ensimmäinen ja toistaiseksi ainoa kurssin suorittanut ryhmä Suomessa.  Tällä tutkinnolla porukalla on lisenssi toimia irroitusryhmänä esim. F 1 -kilpailuissa. Kurssilla opetettiin pelastamaan kuljettaja erillaisista kilpa-autoista ilman että autoa hajoitetaan.

Ryhmään kuuluu niin lääkäreitä kuin pelastusalan ammattilaisiakin. Samalla he täällä Suomessa myös siirtävät opittuja taitoja muille RRMT:n jäsenille. Näin ollen pystymme tarjoamaan kilpailuihin myös edellä mainittua, kohdennettua, palvelua, jolla pyritään pelastamaan kuljettaja ilman että heti ollaan hajoittamassa autoa. Toki jos ei mikään muu auta niin silloin menkin joudumme hajoittamaan auton mutta ryhmän filosofia lähtee siitä että mitä vähemmän tuhotaan autoa niin sen parempi kaikille.

Safety team

Racing Rescue Finland Oy:llä on useita päätoimitsijalisenssin omaavia henkilöitä, jotka toimivat erilaisissa kilpailuissa johtotehtävissä. Henkilöstöllämme on kokemusta mm. Thunder katurata-ajoista Helsingistä, lukuisista muista katuratakilpailuista sekä ralli- että ratatapahtumista.
 
Vuosien aikana olemme olleet useissa rata- ja rallikilpailuissa johtotehtävissä sekä lukemattomissa isoissa yleisötapahtumissa ensihoidon johtotehtävissä.

Safety Team haluaa omalta osaltaan helpottaa kilpilujärjestäjien paineita tuomalla ammattimaisen näkemyksen sekä kokemuksen kilpilujen järjestämisestä.
 
RRMT tarjoaa myös Safety Car ja Medical Car palveluja.

RRMT Academy

Tarjoaa ammattilaisten toimesta räätälöityjä ensiapukoulutuksia.